Bel voor meer informatie:
033 - 25 86 483
  • In 3 stappen schuifdeuren op maat
  • Interieur ook mogelijk
  • 15 jaar garantie
  • Binnen 10 werkdagen geleverd
Stel nu uw schuifdeuren samen

Kledingkast op maat

Kledingkast op maat gezocht? Dan helpt 123schuifdeuren u graag verder. Met een slim ingerichte kledingkast bespaart u een hoop ruimte in uw slaapkamer. In een meubelwinkel is helaas elke kast als standaard model verkrijgbaar. Wij kunnen een kledingkast over de gehele breedte van de slaapkamer plaatsen. Via onze website kunt u een eigen kledingkast op maat samenstellen, daarbij krijgt u direct de prijs te zien. Stel hier uw eigen kledingkast op maat samen of neem contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

Kledingkast op maat via 123schuifdeuren.nl!

Bent u op zoek naar een kledingkast op maat? Het maakt niet uit waar u woonachtig bent, wij werken door heel Nederland. Via onze website vult u gemakkelijk en snel in hoe uw ideale kast er uit moet zien. Eerst vult u in hoe hoog en breed de kast moet zijn. Wanneer deze maten zijn toegevoegd, kunt u een keuze maken voor de deuren. Er zijn meerdere uitvoeringen en kleuren deuren beschikbaar. Zoekt u bijvoorbeeld naar een kastdeur met spiegel? Dat is mogelijk. Na de keuze van de deuren kunt u het gewenste interieur aangeven. Dit onderscheidt ons van standaard kasten, omdat deze vaak niet optimaal zijn ingericht op interieur. Voor een kledingkast op maat kiest u 123schuifdeuren!

Contactinformatie

Voor een kledingkast op maat helpt 123schuifdeuren u graag verder. Bekijk onze eerder gemaakte inbouwkasten hier om een indruk te krijgen. Profiteer daarnaast van 15 jaar garantie op uw nieuwe kast. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw nieuwe kledingkast op maat binnen 10 werkdagen wordt geleverd. Bel voor meer informatie naar: 033 - 25 86 483. U kunt ook een mail sturen naar: info@123schuifdeuren.nl.

Een kledingkast op maat bestellen Terug naar homepage
123schuifdeuren 4.8 /5 5 beoordelingen
Heeft u een vraag?

Stel hier uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord per mail.